Door velen is er lang uitgekeken naar de komst van Togo All Stars. Helaas is de band genoodzaakt de eerste buitenlandse tour af te zeggen. De tour, met optredens op onder anderen Into The Great Wide Open, werd al eerder opgeschort, maar is nu definitief van de baan door de politieke onrust in Togo.

Er is met man en macht gewerkt om het tweede deel van de tournee langs festivals en clubs in Nederland en België wel door te laten gaan, maar de band uit Lomé, de hoofdstad van Togo, heeft ondanks herhaaldelijke pogingen geen visum kunnen krijgen. Daarmee gaat er ook een streep door de optredens in AB Brussel, Vera Groningen, Tempocolor Liège, Doornroosje Nijmegen, Ticket To The Tropics in Paradiso Noord Amsterdam en het Voodoo To Go Festival in TivoliVredenburg, Utrecht.

Van uitstel komt geen afstel. Zodra de rust weer is teruggekeerd in Togo, zal een nieuwe poging worden ondernomen om Togo All Stars alsnog naar Nederland en Belgie te laten afreizen. Het debuutalbum is vorige week verschenen op Excelsior Recordings.

Deel:

Comments are closed.