‘The world’s most passionate tribute band’, zo wordt Pink Project terecht genoemd. Op 16 september geeft de band wederom een concert in Ahoy te Rotterdam. Alle parels van Pink Floyd zullen voorbij komen met een geweldige lichtshow, inflatables, quadrafonisch geluid en adembenemende projecties. Het is niet de eerste keer dat Pink Project Ahoy aandoet, in 2011 en 2012 gaven ze al fabuleuze concerten in de Rotterdamse muziektempel. Verwacht de hits van Pink Floyd, uitgevoerd door een band die zeker niet onder doet voor het origineel.

In Pink Floyd In Concert zal Pink Project de hoogtepunten van Pink Floyd concerten in de theaters uitvoeren. Naast de productie van tijdloze muziek op veelgeprezen albums als ‘Meddle’, ‘The Dark Side of the Moon’, ‘Wish You Were Here’, ‘Animals’, ‘The Wall’ en ‘The Division Bell’, stond Pink Floyd vooral bekend als een band die ongeëvenaarde live-concerten gaf. Iedereen die ooit een concert van Pink Floyd bezocht heeft, zal beamen dat dit een onvergetelijke ervaring is geweest.

“Wij kijken enorm uit naar onze show in Ahoy en zullen alles uit de kast halen om de fans een onvergetelijke Pink Floyd avond te bezorgen!,” aldus de band. Een Pink Floyd-waardig optreden, muzikaal uitgevoerd door gepassioneerde muzikanten.

Maxazine mag 3 x 2 kaarten weggeven voor dit unieke concert. Wil je kans maken op een van deze fel begeerde tickets, like Maxazine en deel dit bericht op Facebook om kans te maken op kaarten.

Deel:

Comments are closed.