Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Bryan Adams in Strijp-S.

Concerttip zaterdag 12 augustus: Bryan Adams in Strijp-S

Adams tourt al ruim vier decennia over de wereld met hits als ‘Heaven’, ‘Summer of ’69’, ‘Please Forgive Me’ en ‘(Everything I Do) I Do it For You’. Adams verkocht ruim 100 miljoen albums en is daarmee één van de bestverkopende artiesten die de wereld rijk is. Het concert wordt aangevuld met drie special guests: DI-RECT, K’s Choice en Dan Owen.

Adams werd bekend bij het grote publiek met zijn album ‘Reckless’ uit 1984, waar onder andere de nummers ‘Cuts Like a Knife’ en ‘Summer of ’69’ op staan. Zijn laatste album, ‘Get Up’ uit 2015, is alweer zijn 13e studioalbum en stond ook aan de basis voor zijn wereldtour waarmee hij afgelopen jaar in de Amsterdamse Ziggo Dome te zien was.

Bryan Adams is een van de meest gewaardeerde singer-songwriters en producers van zijn generatie, getuige de vele prijzen (een Grammy, drie Academy Awards, vijf Golden Globes en 20 Juno Awards) die hij al mocht ontvangen. Als rasechte artiest en live-sensatie weet hij de passie voor zijn muziek te behouden en door te geven aan zijn publiek.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel:

Comments are closed.