Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: James TW in TivoliVredenburg

Concerttip maandag 17 juli: James TW in TivoliVredenburg

De Engelse singer-songwriter James TW is pas negentien jaar, maar maakt opmerkelijk volwassen nummers. Zoals zijn megahit ‘When You Love Someone’, een gevoelig nummer dat hij schreef voor een jongetje van wie de ouders gingen scheiden. James TW werd beroemd op eigentijdse wijze: de Canadese singer-songwriter Shawn Mendes ontdekte hem op YouTube, regelde een platendeal bij zijn label Island en nam hem vervolgens mee als voorprogramma op wereldtournee. Vorig jaar verscheen James TW’s debuut-ep ‘First Impressions’, met daarop ook een verrassende cover van Natalie Imbruglia’s ‘Torn’.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel:

Comments are closed.