Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Racoon op Grenswerk Open Air

Concerttip vrijdag 14 juli: Racoon op Grenswerk Open Air

Racoon stond op zo’n beetje alle grote festivals in Nederland en zal daar nu Grenswerk Open Air aan gaan toevoegen! Op vrijdag 14 juli speelt de band in openluchttheater De Doolhof in Tegelen. Racoon won de Nederlandse Popprijs in 2012 en won tevens drie Edison Awards en twaalf 3FM Awards. De band kan leunen op een lange reeks aan hits, denk aan ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Brick By Brick’ en hun Nederlandstalige single ‘Oceaan’. Maar nu is het vizier op 2017 gericht. In het voorjaar verschijnt er weer nieuw materiaal van de band wat ze ongetwijfeld ten gehore zullen gaan brengen in De Doolhof.

Na haar debuut in 2012 ontwikkelde singer-songwriter Rachèl Louise zich in de relatieve luwte door. Als schrijver voor diverse artiesten en als belangrijk onderdeel van de band waarmee Dotan doorbrak. Voor haar nieuwe solo EP werkte ze samen met de Noorse producers Odd Martin Skålnes en Magnus Skylstad, die furore maakten met Aurora. Daarnaast tourde ze samen met Causes door Nederland. Op haar debuut EP ‘Big Girls’ staan nieuwe nummers als ‘Keep Your Heart’ en ‘Far Away’.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel:

Comments are closed.