Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Joan Osborne in Metropool

Concerttip zondag 30 april: Joan Osborne in Metropool

Die kennen we natuurlijk van dé hit!
One Of Us inderdaad. Een millionseller zoals je die vroeger nog wel eens had, voor de tijd van streaming en Youtube. Dan hebben we het dus over 1995, toen ook Alanis Morisette en Skunk Anansie doorbraken met krachtige vrouwelijke vocalen.

Maar Joan is veel meer dan die grote hit weten ook de vele mensen die haar zijn blijven volgen. Eigenlijk is de betreffende song helemaal niet zo representatief voor Joan, die veel meer in de hoek zit van blues en soul. Zo kon je haar zien in de docu Standing In The Shadows of Motown en komt er nieuw werk aan van Joan waarin ze zich vastbijt in de muziek van kersverse Nobelprijswinnaar Bob Dylan.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: