Het Australische pop-folk duo, Pierce Brothers, brengt op vrijdag 19 mei een nieuwe EP uit, getiteld ‘The Records Were Ours’. In navolging van deze release zal het duo touren in Australië, Amerika en Europa. In Nederland zijn ze live te zien op Pinkpop op 3 juni, de Melkweg op 4 juni en Zwarte Cross op 15 juli.

Na een periode van twee jaar waarin de broers een overvloed aan nieuw studiomateriaal en liveshows opnamen, werd besloten een trilogy van EP’s uit te brengen, waarvan ’The Record Were Ours’ op 19 mei het eerste deel is. De single, ’Take Me Out’, zal a.s. vrijdag uitkomen.

In eigen beheer verkochten Pierce Brothers meer dan 50.000 exemplaren van hun eerste EP die uitkwam in 2014. Van het ‘busken’, het spelen op straat, heeft het duo een succesvolle weg afgelegd tot uitverkochte shows in de UK, Europa, Nieuw Zeeland, Australië en Canada. In Nederland speelden ze al eerder op Pinkpop en Lowlands.

Deel:

Comments are closed.