Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Skip&Die in Paard

Concerttip donderdag 8 december: Skip&Die in Paard

De Nederlands/Zuid Afrikaanse band keert na een periode van een half jaar afwezigheid deze zomer terug met een kickoff op de festivalweide van Pinkpop. Na een omzwerving door Europa waar menig zomerfestival in vuur en vlam gezet zal worden kondigt de ‘futuristic tropical bass’ band nu ook een uitgebreide tour door heel Nederland aan, waarmee het 2016 in stijl zal afsluiten.
SKIP&DIE bestaat uit vocaliste/beeldend kunstenaar Cata.Pirata, producer Jori Collignon, percussionist Gino Bombrini en gitarist Daniel Rose. Na de release van hun eerste single in 2012, ‘’Love Jihad’’, maakten ze indruk op het Europese publiek met een tour vol explosieve live optredens. Mede door de onuitputtelijke energie en vernieuwende muziek wordt SKIP&DIE door het publiek en pers omarmd.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: