Op 25 november is het feest in Amsterdam! De Mestizo Dance Party houdt huis in Q-Factory. Met drie geweldige bands wordt de vrijdagavond er een om nooit meer te vergeten. Een gezellige avond vol gipsy, funk en ska met de Amsterdam Klezmer Band, Antwerp Gipsy-Ska Orkestra en Mala Vita. Bij Maxazine kan je kaarten winnen voor deze topavond!

Amsterdam Klezmer Band

Dansen, lachen en uit je dak gaan. Zo beleef je een optreden van deze band. Sinds 1996 heeft deze zeven-koppige formatie zich ontwikkeld tot een gerenommeerde live-band, die nu tot de absolute wereldtop van de klezmer- en balkanscene behoort. Hun onorthodoxe geluid is een virtuoze mix van klezmer, balkan, jazz, ska en gipsy. Opzwepend, ontroerend en geraffineerd.

Antwerp Gipsy-Ska Orkestra

Met de woorden Gipsy en Ska verwacht je een blend van balkan en reggae en dat is precies wat je krijgt. Typische klanken uit voormalig Joegoslavië, vermengd met uptempo beats. Deze Belgische band speelt eigen materiaal maar ook klassiekers uit Servië en Macedonië. Oost en West, traditie en elektronica komen samen in opzwepende Balkan ritmes van deze knettergave band.

Mala Vita

Deze band speelt Global Roots Rock; een mix van folk en rock in een jasje van Zuid Europese passie, gipsy melancholie en latin soul. Het zijn de verschillende karakters en achtergronden van de drie kernleden die deze sound van Mala Vita hebben gevormd. De roots uit Italië, Bosnië en Servië spelen daarbij een belangrijke rol, maar de band maakt toch bovenal kwalitatieve rocksongs, doordrenkt met ska, reggae en punk die letterlijk grenzen doen vervagen.

Win kaarten voor de Mestizo Dance Party

Kaarten zijn te koop via Ticketmaster, maar je kan ze ook hier winnen! Like https://www.facebook.com/maxazine/ en deel dit bericht openbaar op je timeline en als we jou uitkiezen ben jij er vrijdagavond bij en kan jij helemaal uit je bol gaan in Q-Factory in Amsterdam!

Deel: