Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Benjamin Francis Leftwich in Muziekgebouw

Concerttip donderdag 27 oktober:  Benjamin Francis Leftwich in Muziekgebouw

Het tweede studioalbum ‘After The Rain’ van deze Benjamin Francis Leftwich, gaat zorgen voor een dijk van een doorbraak, dat kan gewoon niet anders. Het verlies van zijn vader klinkt ongesluierd door op deze intens emotionele plaat en trekt je vanaf de eerste noot naar binnen. De ontzettend smaakvolle productie zet je kippenvel nog eens extra op scherp en het zou ronduit bizar zijn als liefhebbers van Damien Rice, Bon Iver, maar ook Fink en Sufjan Stevens niet heel snel voor de bijl gaan voor deze jonge folky.

Dompel je onder in de bitterzoete prachtsongs van Benjamin Francis Leftwich, wat wil je nog meer aan het einde van oktober?

Dit concert is onderdeel van de Dutch Design Week.

Met een DDW polsbandjeonline: €17,50) krijg je gratis toegang tot circa 60 concerten verspreid over 12 locaties. Naast deze intieme concerten vinden er in de Effenaar en het Muziekgebouw onder de noemer DDW Music Specials grotere concerten plaats. Met een DDW ticket/polsbandje kun je tickets aanschaffen met €5,- korting. Voor deze kortingstickets geldt op = op en je krijgt alleen entree op vertoon van het DDW polsbandje.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: