Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: STUFF. in Sugarfactory

Concerttip zondag 23 oktober: STUFF. in Sugarfactory

De Wicked Jazz Sounds Club Night is een wekelijkse dansnacht op zondag ‘where jazz meets dance’. DJ’s en muzikanten spelen samen op een mix van jazz, hip hop, soul, funk, house, disco, latin, electronica en meer. Allemaal om je te laten dansen met een lach!

Voor deze ADE editie heeft Wicked Jazz Sounds de Belgische band STUFF. uitgenodigd voor een speciaal nachtconcert. De vijf jongens uit Antwerpen en Gent hebben in de afgelopen twee jaar op grote festivals gestaan als North Sea Jazz, Dour Festival, Into The Great Wide Open en nog veel meer. Het is hoog tijd om hun karakteristieke mix van future funk, triphop, drum ‘n bass, electronica en jazz aan de wereld kenbaar te maken tijdens het Amsterdam Dance Event 2016.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: