Het nummer ‘One Dance’ van rapper Drake is met 880 miljoen streams het meest gestreamde nummer op Spotify ooit. Het nummer heeft ‘Lean On’ van Major Lazer van de troon gestoten. Drake is met meer dan 36 miljoen maandelijkse luisteraars en meer dan 8 miljard streams in totaal de nummer één artiest op Spotify.
Drake weet keer op keer baanbrekend te zijn met zijn muzikale creaties. Onlangs behaalde hij met het nieuwste album ‘Views’ als eerste artiest 1 miljard streams op Apple Music. Tevens heeft hij een enorme invloed op de hiphop en alledaagse muziekscene met uitverkochte arena shows over heel de wereld en een recordaantal van de meeste nummer 1 hits in de Billboard’s R&B/Hip-Hop Chart.
Wegens de enorme vraag naar kaarten voor de drie concerten van Drake, is er afgelopen week een vierde show toegevoegd aan de reeks, op woensdag 18 januari in de Ziggo Dome te Amsterdam. Volgend op de fenomenale succesvolle Summer Sixteen Tour in de Verenigde Staten komt Grammy Award-winnaar en multi-platina verkopende artiest Drake begin 2017 met The Boy Meets World Tour naar Europa. Met de toevoeging van de extra show gaat de tour van start op 18 januari in Amsterdam met vier concerten in de Ziggo Dome. Hierna volgen maar liefst zes shows in de O2 in Londen gevolgd door concerten in Ierland, Duitsland, België, Zweden, Noorwegen, Denemarken en Frankrijk.
Deel: