Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Onslaught.

Concerttip zondag 18 september: Onslaught in Baroeg

Met Onslaught heeft Baroeg weer een legende uit de thrash metal geschiedenis binnengehaald. Deze band uit het Britse Bristol maakte in de jaren 80 al indruk met hun albums ‘Power From Hell’ en ‘The Force’. Maar ook recentere albums als ‘Killing Peace’, ‘Sounds Of Violence’ en ‘VI’ laten een gedreven band horen. Onslaught zal Baroeg zonder enige twijfel in vuur en vlam zetten.

Als support komen de volgende vier bands mee: Het Finse Mors Principium Est dat al 5 albums lang laat horen dat zij geweldige melodieuze death metal spelen die je ergens tussen Dark Tranquillity, Children Of Bodom en At The Gates kunt plaatsen. No Return uit Frankrijk, bestaat sinds 1989 en heeft in hun carrière 9 albums opgenomen. No Return speelt knallende death/thrash met de nodige melodie en vette solo’s.

Blaakyum uit Beiroet (Libanon): De band is in 1995 opgericht maar was tussen 2001 en 2007 niet actief. In 2012 verscheen het debuut album waarop de band een mooie mix van klassieke heavy metal en thrash metal laat horen. Vandaag opent het Franse Monolyth. Melodieuze death/thrash in het straatje van Soilwork, In Flames en Machine Head. Het nieuwe album ‘A Bitter End – A Brave New World’ komt in September uit.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: