Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Will and the People!

Concerttip vrijdag 19 augustus: Will and the People in Naturel Beachclub

Geen Will and the People, geen zomer. Althans, dat vinden wij. Ze zien eruit als een heerlijk zooitje ongeregeld, gaven zichzelf de missie de pogo terug te brengen en waren de afgelopen jaren de hoogtepunten van festivals als Lowlands, Glastonbury, London Calling en Pinkpop. Zon-zee-strandmuziek, geïnspireerd door grootheden als The Police, Bob Marley en Madness: deze Britse skapop- en reggaeband verovert je hart waar je bijstaat.

Avi On Fire is het nieuwe en eerste soloproject van Bram Wesdorp, bekend van Neighbour Neighbour en Yellow Grass. Catchy, alternatieve pop, die je naderhand zelfs in je remslaap nog mee-neuriet en hier en daar riekt naar vleugjes Foster the People, MGMT, Phoenix en Foals. Vreemd? Een beetje. Hits? Alleen maar.

Meer info en tickets vind je hier

Deel: