Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Woensdag 11 maart: Within Temptation in Tivoli Utrecht

Dit concert is volledig geplaceerd en seated.

Within Temptation behoeft geen introductie. Groot in Nederland, nog groter in de rest van de wereld. De band zette een standaard in hoe gothic rock gespeeld moest worden, en werd daarmee een van de grootste Nederlandse bands van de afgelopen jaren. Het leverde ze gouden en platina platen op, Edisons, Gouden Harpen en MTV European Music Awards op.

Na een uitgebreide wereldwijde tour keert Nederlands meest succesvolle rockband Within Temptation terug naar Nederland voor een rondreis langs de theaters. Within Temptation zal een gloednieuwe show primeuren rondom het meest recente album Hydra. Tijdens deze bijzondere tour die enkel in Nederland plaats vindt, zal de band de grenzen van het theatrale kunnen aftasten. Met nieuwe arrangementen, visuele experimenten en een speciale live uitvoering zal de band een nieuwe kant van Hydra onthullen.

Gastbijdragen van rapper Xzibit en Soul Asylum-zanger Dave Pirner vormen de kers op de taart, maar het is vooral Within Temptation zelf dat indruk maakt met een terugkeer naar het wat steviger, meer gitaargeoriënteerde geluid uit de begintijd. Koppel dit aan de enorme podiumuitstraling van Sharon den Adel en niets staat een topavond in de weg!

Meer info en kaarten:  https://www.tivolivredenburg.nl/nl/#agenda

Deel: