Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Vrijdag 6 februari: Jason Mraz in Ziggo Dome Amsterdam

Jason Mraz is een Amerikaanse singer-songwriter die 15 jaar geleden zijn muzikale carrière begon. Eerder heeft hij al samen getoerd met onder andere James Blunt, Maroon 5, de Rolling Stones, Jewel, Alanis Morissette en Bob Dylan. In ons land heeft hij een bescheiden hit gehad met het nummer ‘The Remedy (I Won’t Worry)’ van zijn debuutalbum ‘Waiting For My Rocket To Come’, een album waaraan ook zijn goede vriend Bushwalla meewerkte. Singles ‘Lucky’, een duet met Colbie Caillat, en ‘Butterfly’ waren echter wereldwijd regelrechte radiohits. Op 31 januari 2010 won Jason Mraz twee grammy`s voor beste popartiest en voor zijn duet met Colbie Caillat ‘Lucky’.

Geen kleine naam in het circuit dus. Mraz maakt soulvolle folkpop en heeft wereldwijd zijn positieve “vibes” verspreid. Met zijn vijfde en eerste geheel akoestische album dat vorig jaar uitkwam, startte hij een nieuwe wereldtour waarbij hij vanavond voor een eenmalig concert in Nederland de Ziggo Dome aandoet. Niet te missen dus!

Meer info en kaarten: http://www.ziggodome.nl/event/515/Jason-Mraz

Deel: