Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Dinsdag 23 december: BZB Kerstival / De Pul, Uden

Dit jaar staat er niet 1 band, staan er ook geen 2 bands, ook geen 3 bands, ook geen 4 bands, ook geen 5 bands, maar wel maar liefst 6 (zes!) bands op het programma van het BZB Kerstival in de Pul! We proudly present (in willekeurige volgorde):

Monday Patriots
Indie-pop zoals het ooit bedoeld was, met invloeden van Arctic Monkeys, The Kooks en Two Door Cinema Club. Dansbaar, aanstekelijk en voor iedereen toegankelijk. Vier jongens die niets liever doen dan het podium op klimmen en de voetjes van de vloer laten gaan!

The Campfire Collarobation
De pauzes zullen dit jaar ingevuld worden door The Campfire Collaboration. Deze 3-koppige band brengt een mix van oldtime country/folk/americana. Met meerstemmige zang en akoestische instrumenten een heel fijn gezelschap!

Ruizzz
Wat moeite om Engels te verstaan? Dan hebben wij de oplossing: Ruizzz! Deze band covert enkel populaire nummers uit het Nederlandse genre. Deze worden gebracht met een eigen tintje maar zijn zeker herkenbaar. Dat wordt meezingen!

Prinz Klauz
Van Volbeat, Foo Fighters, Rammstein, Black Sabbath en Metallica tot AC/DC, Judas Priest en Saxon. Niet voor watjes dus! Dikke vette rock van de bovenste plank, balancerend tussen rock en metal.

The Dirty Denims
Deze band bestaat voor 50% uit dames. The Dirty Denims zijn geïnspireerd door bands als The Donnas, AC/DC, The Hellacopters en Joan Jett. “De muziek klinkt als poepstrakke punk- en hardrock, met riffs uit het arsenaal van Ramones en AC/DC”, aldus Lowlands. High Five!

BZB
En uiteraard staan de gastheren BZB ook op het menu. Moeten we hier nog veel woorden aan vuil maken? Moeten we nog vertellen dat iedere keer weer een groot feest is? Een ding is zeker; de band is zo scherp als een scheermes. Maak je borst maar nat!

Nou, dit lijkt ons toch 6 goede redenen om met je vrienden naar De Pul te gaan :-)!

Meer info en kaarten vind je op de website van De Pul.

Foto (c) Sander van den Berg, archief Maxazine.nl

Deel: