Wegens grote belangstelling voegt Katy Perry een tweede concert in Nederland toe aan The Prismatic World Tour. Op dinsdag 10 maart geeft de zangeres een extra concert in Ziggo Dome in Amsterdam. Het concert van 9 maart is uitverkocht. Het is de tweede keer dat Perry op het podium van Ziggo Dome staat; vorig jaar gaf ze een spectaculair optreden tijdens de MTV European Music Awards. De reguliere kaartverkoop voor het extra concert start aanstaande vrijdag om 10.00 uur.

Katy Perry’s derde studioalbum ‘PRISM’ kwam in oktober 2013 direct binnen op nummer 1 in de iTunes charts van maar liefst 97 landen, waarmee het album zorgde voor de bestverkopende week uit Perry’s carrière. Sindsdien zijn er wereldwijd meer dan zes miljoen albums verkocht. De eerste single ‘Roar’ werd een wereldhit en schoot naar de nummer-1 positie op iTunes in 96 landen. De track is inmiddels wereldwijd 10 miljoen keer over de toonbank gegaan. Daarna schoot opvolger ‘Dark Horse’ door naar de eerste plek in iTunes in maar liefst 38 landen. Onlangs lanceerde Katy Perry haar nieuwe single ‘This Is How We Do’.

In 2013 ontving Katy Perry twee Grammy Award-nominaties (voor Song of the Year en Best Pop Solo Performance) en won ze de prijs voor beste vrouwelijke artist tijdens de MTV European Music Awards. Ook dit jaar viel Perry in de prijzen; ze won een MTV European Music Award voor Best Female Video voor ‘Dark Horse’.

Deel: