Kylie Minogue’s vier eeste album worden opnieuw uitgebracht, dit door Pete Waterman’s PWL en Cherry Red Records. Vanaf 27 oktober zullen ‘Kylie’, ‘Enjoy Yourself’, ‘Rhythm Of Love’ en ‘Let’s Get To It’ voor de tweede keer in de winkels liggen. Elk album zal digitaal geremasterd worden vanaf de originele studio tapes en bevatten een aantal bonus tracks, B-kanten en remixes, dit in een drietal uitvoeringen: een Special Edition, Deluxe Edition en Collector’s Edition.

“Kylie vierde een paar jaar geleden haar 25-jarig jubileum, dus bezocht ik haar Anti Tour om haar gedag te zeggen”, zei Waterman, die de produktie voor alle vier de heruitgaves op zich gaat nemen. “Het concert was fantastisch om haar nummers te horen zingen die ze waarschijnlijk niet meer heeft gezongen toen ze nog onder contract was bij PWL, het was magisch. Het was duidelijk hoe bijzonder deze songs voor haar zijn, voor iedereen die er aan hebben meegewerkt en in het bijzonder voor de fans. Het zijn echte klassiekers geworden”.

‘Kylie’, ‘Enjoy Yourself’, ‘Rhythm Of Love’ en ‘Let’s Get To It’ kwamen uit in de periode 1988 – 1991 en brachten hits voort als ‘I Should Be So Lucky’, ‘The Loco-Motion’ en ‘Hand On Your Heart’. “Toendertijd maakten we tijdelijke hits, maar de nummers hebben de tand des tijds doorstaan”, voegde Waterman er aan toe. “Dat is bijzonder, daarom brengen we deze bijzondere reissues uit”.

Deel: