Na de eerste aflevering met Charly Luske gaat Ali B in zijn nieuwe programma Ali B en de muziekkaravaan nu aan de slag met Birgit Schuurman. In Ali B en de muziekkaravaan trekt de rapper/presentator naar Marokko om daar zijn gasten tot rust te laten komen, hen het hemd van het lijf te vragen en om muziek te maken. In de tweede aflevering van de serie is het de beurt aan Birgit Schuurman.

Scooter
De zangeres/actrice gaat samen met Ali op een scooter door het Marokkaanse Fez. Ze laten zich verrassen door de omgeving en vinden daar inspiratie. Samen met Ali B en zijn maatje Brownie Dutch maakt Birgit een muzieknummer waarmee ze misschien weer de hitlijsten kan bestormen. Dat deed ze in 2001 al eens met ‘I Know’ en ‘Few Like You’ en in 2003 met ‘Everybody Wants To Be’.

Musical
Birgit speelde afgelopen seizoen een rol in de detectiveserie Rechercheur Ria en ze was te zien in de musical 50 tinten: de parodie. Later in de reeks van Ali B en de muziekkaravaan komen ook Douwe Bob, Stef Bos, Huub van der Lubbe, Sharon den Adel, Ellen ten Damme en Iris Hond aan het woord.

Ali B en de Muziekkaravaan, 20:30 – 21:15 uur, Nederland 3

Deel: