La Truite Magique – het gloednieuwe, kleinschalige zomerfestival dat plaatsvindt in een betoverende vallei in de Ardennen – heeft een aantal nieuwe bands aan zijn affiche toegevoegd. Het gaat om Bed Rugs, Birth of Joy, Joana Serrat, ID!OTS en The Epstein. Binnenkort worden opnieuw namen bekendgemaakt. La Truite Magique vindt plaats op vrijdag 22 en zaterdag 23 augustus 2014 in Tavigny, vlakbij Houffalize.

Eclectische line-up
Eerder had La Truite Magique al Marble Sounds, Town of Saints, Mozes and the Firstborn, Pretty Lightning en Yuko vastgelegd. Het festival kiest – geheel in lijn met zijn sprookjesachtige locatie – voor een fantasierijke en eclectische line-up. “We willen onze bezoekers laten kennismaken met de nieuwe lichting topbands in tal van verschillende genres”, zeggen organisatoren Bob Muileboom en Henja Govers. Ook in de bossen rondom de festivalvallei zullen verrassende pop-up-concerten plaatsvinden.

Unieke beleving
Headliner van België’s jongste zomerfestival is de adembenemende vallei waarin de concerten zullen plaatsvinden. La Truite Magique koppelt een avontuurlijke programmatie aan een magische locatie en beleving. De vallei wordt met kleurrijke lampenkappen, prachtige tenten en allerlei andere vormen van visuele stemmingmakerij gedecoreerd en er worden louter de beste lokale gerechten en dranken geserveerd. La Truite Magique is een feest voor àlle zintuigen.

Deel: