De ticketverkoop voor het festival en de camping is vanmorgen van start gegaan. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar bij 24 supermarkten in Drenthe, Groningen en Overijssel. Voor een overzicht van de supermarkten kijk op www.retropop.nl. Bij de supermarkten zijn alleen losse festivaltickets te koop. De supermarkten verkopen GEEN camping- en/of combitickets. De ticketprijs bij de supermarkten is € 45,- per ticket.

Online verkoop via Ticketmaster
Ticketmaster is de nieuwe partner van Retropop voor de verkoop via internet. Ticketmaster is de wereldwijde marktleider op het gebied van ticketverkoop. De volgende tickets zijn internet verkrijgbaar.

1. Festivalticket, € 45,00
2. Campingticket Los, € 27,50
3. Combiticket (festival + camping), € 70,00
4. Festival compleet ticket (festival + camping + 2x ontbijt + 1x BBQ), € 92,50
Campingtickets zijn inclusief stroompunten. Reserveringskosten voor een online ticket: € 2,50.

Recentelijk maakte de organisatie bekend dat buiten de reeds bevestigde acts ook de Simple Minds een optreden komen verzorgen op zaterdag 7 juni. Een lang gekoesterde wens van zowel bezoekers als organisatie gaat in vervulling. Op zaterdag 7 juni 2014 sluit Simple Minds Retropop af! De Simple Minds zijn de meeste succesvolle Schotse band ooit. In de meer dan 30 jaar dat ze inmiddels bestaan, heeft de band van zanger Jim Kerr en gitarist Charlie Burchill meer dan 20 hits gehad en meer dan 20 miljoen platen verkocht. De band staat garant voor energieke live optredens en tijdens hun ‘Greatest Hits Tour’ ongetwijfeld de klassiekers ‘Alive and Kicking’, ‘Promised You A Miracle’, ‘Waterfront’, ‘Let There Be Love’, ‘Belfast Child’ en ‘Don’t You (Forget About Me)’ voorbij komen.

Eerder was al bekend gemaakt dat de Golden Earring en De kast op het hoofdpodium zullen staan, op de Nederpopstage staan New Adventures, Drukwerk en Toontje Lager. De komende maanden zullen er nog meer namen bekend worden gemaakt die het affiche zullen gaan sieren. Retropop wordt als vanouds gehouden aan de Grote Rietplas in Emmen.

Deel: