Vandaag lanceert Secret Rendezvous de muziek video bij hun nieuwste single ‘Digital Revolution’. De single maakt onderdeel uit van de remix EP die Secret Rendezvous op 1 Februari 2013 zal uitbrengen. De remix EP bestaat uit remix tracks van debuutalbum ‘Paint The Town Red’ en nooit eerder uigebrachte bonustracks. Single “Digital Revolution” is Secret Rendezvous op het lijf geschreven en is daarmee een mooie voorbode van de EP.

Lead zangeres Sietske over de boodschap achter ‘Digital Revolution’: “De single gaat over de mogelijkheden die je hebt als artiest in het huidige muzikale tijdperk. De vrijheid om je muziek te maken en verspreiden zoals je wilt en de snelheid waarmee je met mensen wereldwijd in contact kunt komen via internet. Sommige mensen klagen over de veranderingen binnen de muziekindustrie, maar wij vinden het juist een interessante tijd waar we volledig induiken. ‘Hop in or get left behind’.”

Debuutalbum ‘Paint The Town Red’ kwam uit in maart 2011 en heeft er voor gezorgd dat Secret Rendezvous al anderhalf jaar flink aan de weg timmert. De band organiseerde in de zomers van 2011 en 2012 hun eigen rondreizende strandfestival OFF The Richter FEST, maakte de stopmotion video voor hun single Paint The Town Red en tourde door België en Engeland.

Nummers als “Secret Rendezvous”, “Paint The Town Red” en “Always Get So Clumsy” zijn toegevoegd aan de playlists van radiostations in onder andere Amerika (Neo Soul Cafe) en Engeland (We Bang Radio) en worden daar nog regelmatig gedraaid. Ook vanuit Japan is er aandacht voor Secret Rendezvous. Label Sweet Soul Records uit Tokyo heeft ‘Paint The Town Red’ in juli 2012 uitgebracht in samenwerking met Tower Records. Momenteel wordt er hard gewerkt aan het opzetten van een tour in Japan in 2013.

Deel: