Het Bloemendaalse strand maakt zich op voor nieuwe Black Music Special editie Amsterdam. Na een sfeervolle en gezellige eerste editie is het strand van Bloemendaal wederom de locatie voor een nieuwe editie van Black Music Special op zondag 13 mei 2012 in Beachclub Vroeger. Naast een kwalitatieve line-up van Nederlands beste Urban dj’s wordt het podium gedomineerd met een live act van niemand minder dan soca king: Kevin Lyttle. 

Om de warmte op het Bloemendaalse strand iets op te krikken krijgt Black Music Special op zondag 13 mei een Caribisch tintje. De bekende 35-jarige soca artiest Kevin Lyttle bekend van de club hits “Turn Me On”, “Drive me Crazy” en “Last Drop” zal een Acte de Présence geven deze avond. De muziek bij tijdens deze editie wordt wederom aangevoerd door dj’s Irwan, Flava, Franck, Nicky Fouquet, The Freshmen, Mitchell Supreme, Kid Q en Nicky Bizzle.

Het event wordt gehost MC Q-Bah. Daarnaast is er speciaal een dj-set van DJ Cream uit Indonesië. Bij eventueel slecht weer wordt het gehele terrein van Beachclub Vroeger voorzien van een overkapping en verwarming. Tickets voor dit evenement a € 15,00 ex.fee zijn verkrijgbaar via de website van blackmusicspecial en alle Free Record Shops in de Benelux. Het evenement is van 16:00 – 00:00 en de minimale leeftijd voor toegang is 18 jaar.

Deel: