De website van de Britse krant The Guardian liet vandaag weten dat de Rolling Stones komende september een concert zullen gaan geven in Berlijn. Op de website is een 'Buy tickets for top events' sectie waar er te lezen is dat de mannen onder leiding van frontman Mick Jagger op 1 september op zullen treden in het Olympiastadion, te Berlijn. De advertentie lijkt echt te zijn, maar in de agenda van de officiële website van het Olympiastadion is nog niets te zien over het concert.

De Stones laten nagenoeg niets los over hun plannen omtrend hun 50-jarig jubileum. Mick Jagger zal komend weekend in New York gastheer zijn tijdens de seizoensafsluiting van het tv-programma Saturday Night Live. Geruchten gaan in de rondte dat de andere Stones leden ook in New York zullen zijn dat weekend. Het zou dus zomaar kunnen gebeuren dat de Stones op zullen treden tijdens dit programma.

Als gezegd zijn de Stones zeer terughoudend over hun plannen omtrend hun 50- jarig jubileum, vorige maand was het exact 50 jaar geleden dat Mick Jagger, Keith Richards en Brian Jones voor het eerst samen speelden. Hun eerste optreden hadden ze in juni van datzelfde jaar. December 1962 trad Bill Wyman toe tot de band, één maand later (januari 1963) kwam Charlie Watts de gelederen versterken. Keith Richards heeft publiekelijk toegegeven dat januari 2013 de echte "anniversary month" zal worden. Later dit jaar zullen de Stones een 50th anniversary documentaire uitbrengen. Verwacht wordt dat er komend weekend tijdens Saturday Night Liver een en ander bekend gemaakt gaat worden.

Deel: