Aanstaande vrijdag barst het Oranjeweekend los: vanaf middernacht keert Housequake-duo Roog en Erick E de Sugar Factory binnenstebuiten! Waarom Housequake de grootste kleine club van Amsterdam op een dampend feestje trakteert? Zaterdag 12 mei staan de big boys tijdens hun eigen Housequake Festival op Aquabest maar liefst 10 uur lang in de dj-booth (eerst solo en daarna back2back); een flink potje warmdraaien deze vrijdag is daarom geen overbodige luxe! Tijdens ‘De Generale’ hoor en zie je het als eerste: authentieke Housequake-house, met visuals om van te watertanden en moddervette vocalen van MC Roga. 

Als klap op de vuurpijl wordt de avond opgewarmd door Lars Vegas en afgesloten door René Amesz en Miss Bunty. Tijdens ‘De Generale’ laten Roog & Erick E voor het eerst het Housequake Festival anthem (tevens de nieuwe Housequake single, online verkrijgbaar na het festival) horen aan het publiek. ‘Beyond Tomorrow’ heet de track, met vocalen van de Amerikaanse zangeres Terri B en lyrics die gaan over hoop, optimisme en saamhorigheid; het ultieme Housequake-gevoel dus. Ook krijgt het duo deze avond hun eigen custom made METAL.CH horloge ('the star player in the oversized watches arena’) uitgereikt; een speciale very limited Housequake edition waar er maar 10 van zijn geproduceerd. Deze robuuste Zwitserse precisie-uurwerken zijn voorzien van saffierglas en hebben een waarde van ruim 500 euro per stuk. Hoogste tijd voor pure kwaliteit aan je pols?

Let op: fans maken kans op zo’n horloge! Voor meer informatie over de winactie ‘like’ en de Facebookpagina van Housequake. Het feestje vrijdag dient niet alleen als generale repetitie voor Housequake Festival, maar natuurlijk ook voor Koninginnedag! Hoewel de RVD in alle toonaarden ontkent, gaan er geruchten dat Wim-Lex en Maxima een plaatsje op de gastenlijst hebben weten te bemachtigen. Dus kom in je oranjepak richting de Sugar Factory voor Oud Hollandse spelletjes zoals koekhappen, spijkerpoepen en zaklopen; onder begeleiding van de heetste Housequake-house. Kaarten kosten 15 euro aan de deur of in de voorverkoop via de bekende voorverkoopadressen.

Deel: