Voor de derde keer op rij keert de succesvolle label-avond van DJ/ Producer Hardwell terug naar de Heineken Music Hall tijdens het Amsterdam Dance Event. ‘Hardwell Presents Revealed’ vindt plaats op donderdag 20 oktober in de Amsterdamse muziektempel. Hardwell treedt op samen met een breed scala Revealed collega’s. De volledige line-up wordt op een later moment bekend gemaakt. De officiële voorverkoop van ‘Hardwell Presents Revealed’ begint op vrijdag 17 juni en de verkoop start op 24 juni. Voorgaande edities van Hardwell’s label-avond waren allemaal uitverkocht.

Over twee weken (op 24 juni) gaat tevens het mix-album ‘Hardwell Presents Revealed Volume 7’ in release. Het is de zevende editie in de wereldwijd populaire mix-albumreeks van Hardwell. Volume 7 is een sterke afspiegeling van Hardwells livesets en staat vol met topartiesten en hits van o.a. Galantis, The Chainsmokers, G-Eazy x Bebe Rexha, TJR feat. Savage, en van Hardwell zelf. Het album bevat ook diverse exclusives: Hardwells Remix van ‘Go’ (Moby), zijn eigen ‘Wake Up Call’ en de samenwerking met Blasterjaxx ‘Going Crazy’. Op 13 juni verschijnt de single ‘8 Fifty’- Hardwell & Thomas Newson,  afkomstig van ‘Hardwell Presents Revealed Volume 7’.

De vorige editie in de succesvolle ‘Hardwell Presents Revealed’- reeks won een ‘International Dance Music Award’ in de categorie Beste Mix Album.

In maart werd Hardwell wederom uitgeroepen tot ‘Best Global DJ’ tijdens de ‘Winter Music Conference’ in Miami. Hij nam maar liefst zes ‘International Dance Music Awards’ in ontvangst.

Eerder dit jaar scoorde hij al twee internationale hits met ‘Hollywood’; een samenwerking met collega Afrojack en ‘Run Wild’ feat Jake Reese. Voor de single ‘Follow Me’ feat Jason Derulo ontving de DJ twee gouden awards,

In 2015 veroverde Hardwell de wereld met zijn debuutalbum ‘United We Are’ en de gelijknamige wereldtour ‘I AM Hardwell – United We Are’. De DJ/producer lanceerde bovendien de ‘United We Are Foundation’ in India met het unieke ‘World’s Biggest Guestlist’ evenement in Mumbai. Met zijn ‘United We Are Foundation’ haalde Hardwell voldoende op om 18.000 kansarme kinderen naar school te laten gaan.

Deel: