Op zondag 15 maart 2015 brengen “the Diva of Soul” Patti LaBelle en soulzanger James Ingram een bezoek aan Nederland. De Amerikaanse sterren geven eenmalig een uniek optreden weg in de Ziggo Dome te Amsterdam. Gegarandeerd een traktatie van een avond met een show vol nostalgische soul, funk, disco en R&B klassiekers.

Soul diva Patti LaBelle scoorde in 1986 een wereldhit met het duet “On My Own” met Michael McDonald, dat in onder meer Nederland de nummer 1-positie heeft bereikt. Hoewel ze is alom bekend om klassieke ballads, heeft diverse muzikale smaak de veelzijdigheid van de zangeres versterkt. Vandaag de dag blijft Patti populair onder de huidige popgeneratie. Zoals in de hommage aan de souldiva met een hip-hop vertolking van de hit “Lady Marmalade”, dat verscheen op de soundtrack van de Academy Award winnende musical “Moulin Rouge”.

Als soloartiest scoorde James Ingram in de jaren “80 grote hits, maar zijn grootste successen behaalde hij met duetten met onder andere Michael McDonald (“Yah Mo B There”) en Patti Austin (“Baby, Come To Me”). Het eerstgenoemde duet leverde tevens Ingram”s tweede Grammy Award op.

Deel: