Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Novastar @ Openluchttheater Caprera.

Concerttip vrijdag 24 mei: Novastar @ Openluchttheater Caprera

Joost Zweegers verkeert in de vorm van zijn leven. Na een rits uitverkochte clubshows, waaronder driemaal onze eigen Upstairs, plus een schitterende festivalzomer met als hoogtepunten de mainstage op Rock Werchter, Bospop, Lokerse Feesten en Pukkelpop, kunnen we zonder overdrijven stellen dat Novastar helemaal terug is. In een nieuwe bezetting laat Joost zien en horen dat de lange pauze verfrissend werkte.

Ouder werk heeft live een opvallend heldere en krachtige aanpak meegekregen, en de nieuwe songs werden meteen enthousiast onthaald door het publiek. De shows leverde dan ook enkel superlatieven op in de pers. Verwacht dus weer een avond popsongs die je vastpakken en niet meer loslaten!

Deel: