De Zandvoortse que pop-rockzangeres Wendy Moore brengt haar nieuwe single ‘Hell On Earth’ uit, een meeslepend nummer dat de complexiteit van relaties verkent. Geschreven door Wendy Moore, Tjeerd van Zanen en Stijn van Rijsbergen, neemt dit nummer luisteraars mee op een emotionele reis, van de hemelse hoogten van liefde tot de duistere diepten van giftige relaties.

‘Hell On Earth’ markeert een nieuwe fase in de sound van Wendy Moore, waarbij ze haar kenmerkende geluid verder ontwikkelt in een meer rocky richting, terwijl ze toch de introspectieve lyriek en krachtige melodieën behoudt waar haar fans zo van houden. Wendy Moore heeft zelf de videoclip gemaakt, die tegelijk met het nummer uitkomt.

Daarnaast heeft Wendy Moore officieel een publishing deal getekend bij BMG, een van ’s werelds meest vooraanstaande muziekuitgeverijen (o.a David Bowie, Mick Jagger). Deze samenwerking opent nieuwe mogelijkheden voor Wendy Moore om haar originele composities een groter bereik te geven en haar creatieve visie te delen met een wereldwijd publiek. Wendy Moore deelt haar opwinding over deze nieuwe samenwerking: “Ik ben ontzettend dankbaar voor de kans om mijn creativiteit verder te kunnen blijven verkennen. Het is een eer om deel uit te maken van de BMG-familie en ik kijk ernaar uit om samen te werken aan nieuwe projecten en mogelijkheden.”

Op 28 maart betrad Wendy Moore het podium van de Talent Stage van de AFAS Live, waar ze een optreden gaf voor een enthousiast publiek. De Talent Stage van de AFAS Live biedt een platform voor opkomende artiesten om hun talent te laten zien, direct na de optredens van wereldberoemde acts. Na haar optreden nam Wendy Moore de tijd om buiten voor fans nog een extra liedje te spelen. Tot ieders verrassing kwamen ook de grote artiesten die de zelfde dag ook speelden even kijken en meezingen. De video van dit memorabele moment ging viraal op TikTok, waar het de harten van duizenden mensen wereldwijd veroverde.

@wendymooremusic

playing creep for people after my show #creep #radiohead #cover #acoustic #coversong #livesinging

♬ original sound – Wendy Moore

 

Deel: