Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: John Mayer @ Ziggo Dome.

Concerttip donderdag 21 maart: John Mayer @ Ziggo Dome

Voor zijn nieuwe tour gaat de veelgeprezen singer-songwriter John Mayer terug naar de basis: leunend op zijn akoestische gitaarwerk met speciale uitvoeringen op piano en elektrische gitaar. Tijdens de tour brengt hij zowel nieuw materiaal als oud materiaal in een nieuw jasje.

Bekend om een moeiteloze mix van verbluffend gitaarspel, soulvolle stem en onberispelijke songwriting-vaardigheden, heeft Mayer de hitlijsten verlicht met talloze enorme hits, zoals ‘New Light’, ‘Gravity’, ‘Love on the Weekend’, ‘Heartbreak Warfare’, ‘Daughters’, ‘Waiting on the World to Change’, ‘Last Train Home’ en ‘Your Body Is a Wonderland.’ Deze tour is 20 jaar in de maak en zal zeldzame, volledig akoestische sets bevatten van Mayer die deze nummers en nog veel meer zal uitvoeren.

De Amerikaanse singer-songwriter Madison Cunningham is de special guest deze avond. Met haar album ‘Revealer’ (2022) won ze de Grammy voor beste folk album.

Deel: