Lollapalooza Berlijn 2024 heeft zojuist zijn line-up aangekondigd, en het belooft een knaller te worden! Met een mix van wereldberoemde artiesten en opkomend talent, is het festival klaar om de hoofdstad van Duitsland te laten bruisen van muziek en energie. Dit jaar zullen onder andere Sam Smith, Martin Garrix, Burna Boy, Seventeen & The Chainsmokers het podium betreden. Ook kunnen fans uitkijken naar optredens van Shirin David, Cro, Kenya Grace, Meduza en Casso. Het wordt een feestje met een diverse mix van genres en artiesten die gegarandeerd voor onvergetelijke momenten zullen zorgen.

Lollapalooza Berlijn heeft een boeiende geschiedenis die teruggaat tot zijn oprichting in 2015. Het festival, dat oorspronkelijk in de Verenigde Staten begon, heeft sindsdien internationaal succes geboekt met zijn unieke mix van muziek, kunst en cultuur.

Lollapalooza Berlijn

In 2015 vond de eerste editie van Lollapalooza Berlijn plaats op het Tempelhof Airport-terrein, een iconische locatie die bijdroeg aan de unieke sfeer van het festival. Met optredens van zowel grote internationale acts als lokale talenten, trok het festival meteen de aandacht van muziekliefhebbers uit heel Europa.

Sindsdien is Lollapalooza Berlijn uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement dat een breed scala aan muziekstijlen en culturele activiteiten biedt. Elk jaar trekt het festival duizenden bezoekers naar de Duitse hoofdstad, die genieten van optredens van wereldberoemde artiesten, interactieve kunstinstallaties, culinaire hoogstandjes en meer.

Lollapalooza Berlijn staat bekend om zijn geweldige sfeer en diverse line-up, en dit jaar zal niet anders zijn. Met een mix van grote namen en opkomend talent, is er voor elk wat wils. Of je nu houdt van pop, elektronische muziek, of iets daartussenin, Lollapalooza Berlijn heeft het allemaal.

Deel: