De legendarische rockband Bon Jovi heeft fans over de hele wereld in spanning gehouden met een opwindende aftelling op hun website BonJoviForever.com. En nu weten we eindelijk waar de band naar toe heeft geteld. Het blijkt te gaan om een gloednieuw nummer genaamd ‘Legendary’.

Op de website is een teaser te zien van Jon die het nummer zingt, een opgewekte track met de tekst: “Friday night comes along like a song/ ‘Sweet Caroline’ and we all sing along/ got my brown-eyed girl, and she believes in me/ legendary.” Dit is de eerste nieuwe muziek van de band sinds het album ‘2020’, waarop onder andere de hit ‘Do What You Can’ te vinden was.

Sindsdien heeft Jon belangrijke reconstructieve chirurgie aan zijn stembanden ondergaan en heeft hij gerevalideerd om zijn stem weer in vorm te krijgen. Het nieuwe nummer verschijnt op dezelfde dag als de première van de nieuwe documentaire van de band, ‘Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story’, tijdens het South by Southwest festival. De documentaire zal vanaf 26 april te zien zijn.

Bon Jovi-fans kunnen nauwelijks wachten om het nieuwe nummer te horen en zijn enthousiast om te zien wat de band voor hen in petto heeft in 2024. Dit jaar viert Bon Jovi het 40-jarig jubileum van hun baanbrekende, zelfgetitelde debuutalbum, Bon Jovi. De band heeft onlangs een zeer speciale heruitgave van het album onthuld. De aankondiging is de eerste in een reeks aanstaande verrassingen ter ere van hun vier decennia als band.

‘Legendary’ komt uit op 14 maart. Het is de eerste single van het nieuwe album dat later dit jaar in juni gaat uitkomen.

Deel: