De veelgeprezen carrière van het wereldberoemde Britse muziekduo Massive Attack omspant decennia en heeft een blijvende stempel gedrukt op de muziekwereld. Hun innovatieve en genre overstijgende geluid heeft hen tot een van de meest invloedrijke acts van hun tijd gemaakt. Van het baanbrekende debuutalbum ‘Blue Lines’ tot iconische hits als ‘Teardrop’ en ‘Unfinished Sympathy’, Massive Attack heeft een uniek en herkenbaar geluid gecreëerd dat generaties heeft geïnspireerd. Hun experimentele benadering van muziek, gecombineerd met politieke en sociale thema’s, heeft hen een toegewijde fanbase bezorgd. Het is vijf jaar geleden sinds het muziekduo voor het laatst in Nederland heeft opgetreden. Massive Attack komt op donderdag 27 juni 2024 voor een exclusieve Nederlandse show naar het Spoorpark in Tilburg.

De komst van Massive Attack op donderdag 27 juni is – na de reeds aangekondigde festivaldag – de eerste toevoeging aan het programma van ‘Spoorpark LIVE’. Deze show markeert een bijzonder en veelbelovend debuut van het Spoorpark in Tilburg als grootschalige concertlocatie.

Op donderdag 25 januari werden de eerste namen aangekondigd voor de derde editie van Spoorpark LIVE Festival op zaterdag 29 juni. Met UB40 en Clouseau haalt het festival voor het eerst internationale headliners in huis. Nederlandse topacts Danny Vera en Douwe Bob maakten de eerste aankondiging compleet. De aankondiging viel duidelijk in de smaak bij het publiek, aangezien de Early Bird tickets voor het festival in een oogwenk waren uitverkocht.

Deel: