Met meer dan 60 miljoen verkochte platen is Boyz II Men zonder twijfel de succesvolste R&B-act ooit. Boyz II Men begon als een kwintet en slankte al snel af tot de huidige driemansband, bestaande uit Nathan Morris, Wanya Morris en Shawn Stockman. Na het eerste succesvolle deel van hun carrière besloten ze in 2007 een album met covers van bekende Motown-nummers te maken. Het succes van die plaat en de bijbehorende tournee verraste de muziekwereld en niet in het minst; de groep zelf. Even later volgde verschillende albums als ‘Love’ (2009), ‘Twenty’ (2011), ‘Collide’ (2014) en ‘Under The Streetlight’ (2017), een eerbetoon aan het tijdperk van Doo-Wop. Boyz II Men blijft hun grenzen verleggen met de recent uitgebrachte single ‘Baby Back Ribs Jingle’, wat aantoont dat ze hun kenmerkende R&B-geluid moderniseren.

Met een carrière van meer dan 30 jaar aan baanbrekende hits, 12 studioalbums, solosucces, en samenwerkingen met opvallende pop- en R&B-sterren als Mariah Carey, Michael Bublé, Patti LaBelle, Babyface, Charlie Wilson en Charlie Puth zal het legendarische trio in 2024 terugkeren naar Nederland voor een show in AFAS Live, Amsterdam. Fans kunnen zich verheugen op een avond vol tijdloze hits en soulvolle klanken.

De legendarische R&B groep Boyz II Men komt op 16 april 2024 naar AFAS Live, Amsterdam.

Deel: