Op zaterdag 6 januari bracht A*Fever het poppodium Grenswerk in Venlo in een muzikale extase. Het concert was volledig uitverkocht, en het publiek, bestaande uit zowel mannen als vrouwen, creëerde een feestelijke sfeer die de hele avond aanhield.

A*Fever is niet alleen bekend van hun geweldige live-optredens, maar ook van het tv-programma ‘The Tribute – Battle of the Bands’. Met hun indrukwekkende staat van dienst, waaronder optredens op gerenommeerde festivals als Paaspop, Festyland en de Zwarte Cross, is A*Fever in korte tijd uitgegroeid tot een sensatie in de festivalwereld.  Het concert in Grenswerk voegde zich moeiteloos bij deze reeks succesvolle optredens.

Het publiek werd getrakteerd op een onvergetelijke meezingshow, waarin alle tijdloze hits van ABBA voorbijkwamen, waaronder ‘Dancing Queen’, ‘Waterloo’ en ‘Gimme Gimme Gimme’. Maar ook de echte ABBA-liefhebbers werden verrast met minder bekende, maar prachtige nummers uit het repertoire van de legendarische band.

Het talent van A*Fever kwam niet alleen tot uiting in hun meesterlijke vertolkingen van de nummers, maar ook in de extravagante kostuums die een eerbetoon waren aan de originele outfits van Agnetha Fältskog en Anni-Frid ‘Frida’ Lyngstad. De extravagante kostuums en de adembenemende stemmen van de Agnetha en Frida van de Tribute band zorgden voor een indrukwekkende hommage aan een van de meest legendarische bands in de popgeschiedenis. A*Fever bewees zich als een ABBA-tribute act van wereldklasse, en het publiek ging dan ook volledig op in deze meezingsensatie. De adembenemende stemmen van de performers maakten de hommage aan ABBA compleet.

Al met al was het optreden van A*Fever in Grenswerk een muzikaal festijn waarbij het publiek actief deelnam en de liefde voor de tijdloze hits van ABBA uitbundig werd gevierd. Met recht kunnen we stellen dat A*Fever een wereldklasse ABBA-tribute act is. Deze band bewees opnieuw waarom ze tot de top behoren, zowel op festivals als in intiemere poppodia.

Foto’s (c) Rita Kuenen

Deel: