Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: The Cool Quest @ Hedon.

Concerttip vrijdag 29 december: The Cool Quest @ Hedon

Een mix van hiphop, pop, electronic soul en invloeden uit vele andere genres vormen de hybride sound van The Cool Quest. Met meer dan 500 shows, veel airplay en meerdere awards mag je wel zeggen dat het goed gaat met The Cool Quest. Dit alles begon pas in 2014, na de release van debuutalbum ‘Funkin’ Badass’ en de succesvolle single ‘Shine’. Dankzij YouTube en Spotify kan The Cool Quest rekenen op een sterk groeiende internationale fanbase.

The Cool Quest is een dynamische jazzy-hiphop band met invloeden uit zowel 90’s hiphop (A Tribe Called Quest) als uit eigentijdse bands (Kyteman, The Roots).

Deel: