Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: The Streamers @ Live vanuit de Efteling.

Concerttip dinsdag 26 december: The Streamers @ Live vanuit de Efteling

Na optredens vanuit Carré, Paleis Noordeinde en De Kuip werd de ‘Holland Tour’ op 29 mei afgesloten met een afscheidsconcert vanuit De Kuip. Met kerst kwamen The Streamers nogmaals terug voor een optreden vanuit de WinterEfteling. Meer dan 5 miljoen mensen bekeken minimaal één van de streams van de grootste Nederlandse superbands ooit.

Dit concert zal wederom als stream worden uitgezonden.

Deel: