In het voorjaar van 2023 bracht zangeres P!nk haar negende album ‘Trustfall’ uit, nu enige maanden na de release van dit album en na een succesvolle tournee komt P!nk met een speciale editie van dit album ‘Trustfall (Tour Deluxe Edition)’.

Zangeres P!nk heeft het hart op de tong en trekt zich niets aan van hokjes denken of de mening van anderen, voor velen is ze een rolmodel. Qua muziek maakt ze wat ze wil en schuwt ze samenwerkingen en verschillende genres niet. Het album ‘Trustfall’ is een sterk en vooral zeer openhartig album, waarbij de nummers ‘Trustfall’, ‘Never Gonna Not Dance Again’ en ‘Runaway’ het ook zeer goed deden in de hitlijsten. Na het uitbrengen van ‘Trustfall’ zijn er een aantal nummers en mooie live registraties op het internet verschenen en deze zijn nu verzameld op het nieuwe album ‘Trustfall (Tour Deluxe Edition)’.

Met ‘Dreaming’ heeft P!nk een mooie samenwerking met Sting en Marshmello te pakken. De basis voor ‘Dreaming’ is de hit ‘Fields Of Gold’ van Sting, voeg daar nieuwe door P!nk ingezongen teksten en een vrolijke dancebeat aan toe en een nieuwe hit is geboren. Het is mooi om te horen hoe de stemmen van Sting en P!nk een sterk geheel vormen. Het klinkt fris en nodigt uit om lekker te gaan dansen. P!nk krijgt vaak kritiek over zich heen en veel mensen vragen zich of ze nog relevant is. Met het zeer sterke ‘Irrelevant’ rekent Alecia Beth Moore af met deze mensen. P!nk zegt en zingt wat ze denkt en dat laat ze ook meer dan duidelijk horen in ‘Irrelevant’. Bij het beluisteren van dit nummer kan men alleen maar zeggen: P!nk is zeker nog relevant en mag zich tot één van de invloedrijkste en succesvolste zangeressen van deze aardbol rekenen.

Op deze deluxe versie van het album is er ook plaats voor een prachtig rustpuntje getiteld ‘All Out Of Fight’. Een erg mooi en emotioneel nummer wat één van de pareltjes is op dit album, met name het kleine a capella gedeelte in dit lied komt extra mooi binnen. Zeer het benoemen waard is ook de live versie van ‘Nothing Compares 2 U’ waarbij de stemmen van P!nk en Brandi Carlile dit nummer een mooie lading geven. Tijdens de tournee bracht P!nk ook een zeer mooie versie van ‘No Ordinary Love’ van Sade, wat ze overigens ook al in haar zij-project You+Me had uitgebracht. Deze live versie van ‘No Ordinary Love’ laat maar weer eens zien dat P!nk ook deze klassieker met veel stijl en bravoure en toch in haar eigen stijl weet te brengen. Één van de hoogtepunten tijdens de tournee en ook op dit album.

Met ‘Trustfall (Tour Deluxe Edition)’ heeft P!nk een sterke toevoeging van het al eerder uitgebrachte album ‘Trustfall’ in handen. Voor fans die ook een concert van de tournee hebben bezocht is het een feest der herkenning. P!nk laat ook met deze sterke deluxe editie zien nog steeds zeer relevant te zijn. (8/10) (Sony Music)

Deel: