Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Ramkot @ Tolhuistuin.

Concerttip woensdag 6 december: Ramkot @ Tolhuistuin

Het Gentse rocktrio Ramkot geeft vanavond een concert in de Amsterdamse Tolhuistuin. Gitarist Tim Leyman, drummer (en grote broer) Tom Leyman en bassist Hannes Cuyvers wonnen in 2021 De Nieuwe Lichting. Sindsdien hebben ze veel gespeeld in poppodia en op festivals verspreid door de Benelux, waaronder Eurosonic en Pinkpop. Ramkot is in Nederland minstens net zo populair als in België, mede door radiozender KINK die hun single ‘Red’ van eerste EP ‘Ramkot’ in 2019 meteen oppikte en regelmatig draaide.

Deel: