Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Sting @ AFAS Live.

Concerttip donderdag 30 november: Sting @ AFAS Live

Het concert dat Sting vanavond geeft in AFAS Live is een uitbundige en dynamische show vol met nummers uit zijn glansrijke carrière, die de 17-voudig Grammy Award winnaar met zowel The Police als soloartiest schreef. Het concert “neemt de fans mee op een muzikale reis door de tijd”, met “hits als ‘Fields of Gold’, ‘Shape of my Heart’, ‘Roxanne’ en ‘Demolition Man’. Fans kunnen op deze avond ook ‘Englishman in New York’, ‘Every Breath You Take’, ‘Message In A Bottle’ en nog veel meer hits van Sting en The Police verwachten.

Deel: