Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Hozier @ Ziggo Dome.

Concerttip dinsdag 28 november: Hozier @ Ziggo Dome

De singer- songwriter Hozier brak in 2013 internationaal door met de vijfvoudig platina bekroonde single ‘Take Me To Church’. Zijn titelloze debuutalbum behaalde een # 2 positie in de Billboard Top 200 en behaalde ook nog een drievoudige RIAA Platinum-status. Het album, met daarop de hitsingles ‘Take Me To Church’ en ‘Someone New’, stond negen weken op nummer 1 in zijn geboorteland Ierland (inclusief een ongelooflijke 441 weken in de Ierse Top 50-hitlijsten) en op nummer 3 in het Verenigd Koninkrijk. Inmiddels heeft Hozier meer dan 22 miljard wereldwijde streams, meerdere onderscheidingen en nominaties op zijn naam staan en wordt hij gezien als een van de belangrijke singer-songwriters van zijn generatie.

Deel: