Jennifer Lopez is terug! Met de release van ‘This Is Me…Now’, Lopez’ eerste studioalbum in bijna tien jaar, viert de zangeres het jubileum van het zusteralbum ‘This is Me…Then’, waarmee een reis van 20 jaar wordt afgerond. Het album, geschreven en geproduceerd door Lopez en Rogét Chayed, samen met onder andere Angel Lopez, Jeff ‘Gitty’ Gitelman, HitBoy, Tay Keith en INK, mengt R&B, hedendaagse pop met hiphopbeats en is Lopez’ meest eerlijke en persoonlijke project tot nu toe.

Samen met het album, komt ook de documentairefilm ‘This is Me…Now: The Film’, zoals je JLo nog nooit gezien en gehoord. Ze vertelt haar verhaal door middel van een intieme, reflectieve, sexy, grappige, muzikale en visuele herbeleving van haar publiekelijk onder de loep genomen liefdesleven. Samen met regisseur Dave Meyers creëert Lopez een filmervaring die het genre opnieuw definieert: een extravagant visueel en muzikaal feest met indrukwekkende choreografie, cameo’s met sterren, kostuums, sets en blockbuster-waardige visuals. Hoewel het een verbazingwekkend levendig spektakel is, is de film uiteindelijk een hartverwarmende ode aan JLo’s reis van zelfgenezing en eeuwig geloof in sprookjesachtige eindes.

Jennifer Lopez’s langverwachte nieuwe muziekproject ‘This is me…Now’ begint met de release op 16 februari 2024 van een volledig nieuw album en film geïnspireerd op haar muziek. ‘Can’t Get Enough’ is de eerste single van ‘This Is Me…Now: The Album’ en wordt uitgebracht op woensdag 10 januari 2024.

Deel: