Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Danko Jones @ Luxor Live.

Concerttip maandag 27 november: Danko Jones @ Luxor Live

De uit Toronto afkomstige band brak in 2002 internationaal door met het album ‘Born A Lion’. Hierna volgden 6 andere albums en talloze optredens over de hele wereld. Zo hebben de mannen onder andere getourd met Motörhead, Guns N’ Roses en The Rolling Stones. Ook stonden ze al op festivals als Rock am Ring, Rock Werchter, Reading, Pukkelpop en Pinkpop.

In 2010 werd een video gemaakt voor het album ‘Below The Belt’, waarin onder andere Elijah Wood te zien was. De trilogie werd later uitgebracht als een short film. Hun laatste album, ‘Power Trio’, kwam uit in 2022.

Deel: