Het is weer vrijdag, wat betekent dat het tijd is voor een nieuwe aflevering van de New Music Friday Maxazine Playlist! Deze week hebben we een eclectische mix van genres en stijlen voor je klaarstaan, dus er is voor ieder wat wils.

In deze playlist vind je de beste nieuwe muziek van deze week, van de grootste hits tot de meest onderschatte pareltjes. De playlist wordt samengesteld door de redactie van Maxazine, die dagelijks de nieuwste muziek luistert en beoordeelt. Ze selecteren de beste nummers van de week en plaatsen deze in de playlist. Zo weet je zeker dat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste muziek.

Wat staat er deze week op de playlist?

Pop: Dermot Kennedy, Mika, Bibi Club, Grand Corps Malade
Rock: Rolling Stones , Kyo, Lenny Kravitz
Hip-hop: Wu-tang Clan
Electropop: Carline Polacheck
Enzovoorts enzoverder, en nog veel meer

Er zijn een aantal redenen waarom je de ‘New Music Friday Maxazine’-playlist moet liken op Spotify:

– Je krijgt toegang tot de beste nieuwe muziek van deze week.
– Je ontdekt nieuwe artiesten en nummers.
– Je blijft op de hoogte van de laatste muziektrends.
– Je steunt Maxazine.

De ‘New Music Friday Maxazine’-playlist is de perfecte manier om op de hoogte te blijven van de nieuwste muziek. De playlist wordt elke vrijdag bijgewerkt met nieuwe nummers, dus je hebt altijd iets nieuws om te ontdekken. Like de playlist vandaag nog en mis nooit meer een nieuwe release!

Extra tips:

Voeg de playlist toe aan je afspeellijsten.
– Deel de playlist met je vrienden.
– Volg Maxazine op social media voor meer muzieknieuws.
– Maxazine New Music Friday: een nieuwe aflevering met voor ieder wat wils

Deel: