Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Eliades Ochoa @ Ancienne Belgique.

Concerttip dinsdag 3 oktober: Eliades Ochoa @ Ancienne Belgique

Eliades Ochoa (1946) is de laatste nog levende mannelijke zanger van de Buena Vista Social Club. Het gezelschap Cubaanse muzikanten wordt eind jaren ’90 wereldberoemd met hun album vol traditionele son-muziek. Ochoa, overigens ook een begenadigd gitarist, zingt op het iconische album onder andere de hits ‘El Cuarto De Tula’ en ‘Chan Chan’.

Deel: