Dave Matthews Band komt naar AFAS Live in Amsterdam, waar zij hun eerste tour door Europa en het Verenigd Koninkrijk in vijf jaar tijd aftrappen. De show is de eerste van 19 shows in 14 verschillende landen.
Dave Matthews Band heeft sinds hun oprichting meer dan 25 miljoen tickets verkocht, waarmee ze de op één na grootste kaartverkoper ooit zijn. Matthews sprak onlangs met The Wall Street Journal over het nieuwe album van de band, genaamd ‘Walk Around The Moon’, en hun passie voor touren. Het artikel is hier te vinden. Pitchfork zei over het album: “Vroegere en huidige stijlen van Dave Matthews Band lopen vrijelijk in elkaar over op Walk Around the Moon… [‘Monsters’ en ‘Break Free’] zijn hoogtepunten voor de band als verhalenvertellers…”

In deze GQ video licht Matthews de meest iconische nummers van de band toe, waaronder ‘Satellite’, ‘Crash Into Me’, ‘The Space Between’, ‘Everyday’ en ‘Madman’s Eyes’. Tevens was hij recentelijk te zien in ‘The Howard Stern Show’. Dave Matthews Band, bij elkaar opgeteld goed voor 38 miljoen verkochte CD’s en DVD’s, sluit 2023 af met een Noord-Amerikaanse herfsttour en shows in Pretoria en Kaapstad in Afrika.

Op 2 april 2024 is Dave Matthews te zien in AFAS Live in Amsterdam.

Deel: