Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maaike Ouboter: Snoop Dogg @ TivoliVredenburg.

Concerttip woensdag 20 september: Maaike Ouboter @ TivoliVredenburg

Ze sloeg in als een bom. Haar deelname aan De Beste Singer-Songwriter van Nederland en haar hit ‘Dat ik je mis’ lieten niemand onberoerd. Met haar debuutplaat ‘En hoe het dan ook weer dag wordt’ brak Maaike Ouboter ook in België door en met haar nieuwste album ‘Vanaf nu is het van jou’ speelt ze iedereen een brok in de keel.

Maaike Ouboter schrijft grote en kleine liedjes. Verhalen over de zoektocht naar menselijkheid, naar de “duizenden verschillende relaties die we met elkaar aangaan”. Een zoektocht vol ontmoetingen, sommige eens hartverwarmend, dan weer hilarisch. Liedjes over verlangen, geluk en liefde en over hoe aandoenlijk onze onhandigheid is. Want we doen zo hard ons best. En dat is ook iets waard.

Deel: