Ben je op zoek naar de perfecte soundtrack voor je weekend? Zoek niet verder! Elke week stellen we met liefde en passie de ‘New Music Friday Maxazine’ Spotify playlist voor je samen, en deze week hebben we een knaller van een editie voor je in petto. Van dansbare deuntjes tot emotionele ballads, we hebben het allemaal. Dus, waar wacht je nog op? Klik op die ‘Like’-knop en volg ons op Spotify voor je wekelijkse dosis muzikale magie!

De Nieuwste, Gedurfdste, en Meest Empathische Muziek

Onze redactie heeft zichzelf weer overtroffen en de nieuwste, meest gedurfde, bijzondere, dansbare, emotionele en empathische muziek van de week voor je verzameld. We laten geen muzikaal steentje onomgedraaid om ervoor te zorgen dat jij het beste van het beste te horen krijgt. Deze week hebben we een eclectische mix van artiesten en genres die je niet wilt missen.

Cleo Sol: R&B Royalty

Cleo Sol brengt de zon in je oren met haar betoverende R&B-geluid. Haar nieuwste track zal je laten dansen en dromen tegelijkertijd. Het is alsof ze de zomer in een nummer heeft gevangen. Dus, laat die heupen wiegen en geniet van de vibes!

Sugababes: Terug van Weggeweest

Ja, je leest het goed! De Sugababes zijn terug en sterker dan ooit tevoren. Ze hebben een gloednieuw nummer uitgebracht dat je doet denken aan die goede oude tijd, maar met een frisse twist. Dit is een absolute must-listen voor alle popliefhebbers!

Eric Clapton: Gitaarlegendes Worden Niet Ouder

Eric Clapton bewijst nogmaals waarom hij een levende legende is. Zijn gitaarspel is tijdloos, en zijn nieuwste track is daar het bewijs van. Laat je betoveren door zijn meesterschap op de snaren.

John Scofield: Jazz Meester

John Scofield staat bekend om zijn virtuoze jazzgitaarspel, en zijn nieuwste nummer stelt zeker niet teleur. Het is een reis door het muzikale landschap dat alleen hij kan creƫren. Dus, laat je meevoeren op deze jazz-odyssee.

Tinariwen: Wereldse Klanken

Tinariwen neemt je mee op een reis naar verre oorden met hun unieke wereldmuziek. De hypnotiserende ritmes en de soulvolle zang zullen je hart verwarmen en je geest kalmeren. Dit is muziek die je ziel raakt.

Steven Wilson: Progressieve Grootheid

Steven Wilson is een naam die synoniem staat voor progressieve rockgrootheid, en zijn nieuwste nummer is daar geen uitzondering op. Laat je meeslepen door zijn epische geluid en gelaagde arrangementen.

Like en volg ons voor wekelijkse magie

Wil je niets missen van de nieuwste en beste muziek die er is? Klik dan op die ‘Like’-knop op onze ‘New Music Friday Maxazine’ Spotify playlist en volg ons op Spotify. Op die manier ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste toevoegingen en kun je de soundtrack van je leven updaten.

Deel de Liefde voor Muziek

En laten we eerlijk zijn, muziek is het mooist als je het kunt delen. Dus deel onze playlist met je vrienden, familie, collega’s – eigenlijk met iedereen die van goede muziek houdt! Samen kunnen we de wereld laten genieten van de prachtige klanken die de muziek te bieden heeft.

Laat Je Meevoeren

Dus, waar wacht je nog op? Klik op die ‘Like’-knop, volg ons op Spotify en laat je meevoeren op een muzikale reis die je weekend nog specialer zal maken. De ‘New Music Friday Maxazine’ playlist wacht op je, klaar om je te betoveren met de beste nieuwe muziek die er is. Geniet ervan!

Deel: