Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Nena @ Muziekgebouw Eindhoven.

Concerttip zondag 3 september: Nena @ Muziekgebouw Eindhoven

Die Nena die vroeger op menig slaapkamer hing. Die wereldhits scoorde met ’99 Luftballons’, ‘Irgendwie Irgendwo Irgendwann’, ‘Nur Geträumt’ en ‘Leuchtturm’. Die in totaal zo’n 22 miljoen albums heeft verkocht. Die, na succes met de band Nena solo gaat als Nena en begin 2000 een album opneemt met oud repertoire en daar weer net zo makkelijk hits mee scoort. Die Nena die nog moeiteloos zalen doet vollopen, een geweldige band heeft en die al die bekende hits nog zingt. Precies die Nena komt naar het Muziekgebouw Eindhoven!

Deel: